Historia

Vuodesta 1973.

Turkulaisen perheyrityksen historia ulottuu 1970 luvulle, jolloin rakennusneuvos Juhani Lundén perusti ensimmäisen rakennusalan yrityksen vuonna 1973. Rakennustoimisto on vuosien aikana kerännyt mainetta Turussa suurilla kehityshankkeilla kuten Turku Halli, Data City, Wallac Oy ja Lemminkäisenkadulla sijaitsevat High Tech Centre 1, High Tech Centre 2 ja High Tech Centre 3, jossa toimii nykyään mm. HK Oyj:n pääkonttori. Viimeisimpänä kehityshankkeena on Skanssi Retail Park kokonaisuuden rakentaminen.

Rakennustoimisto Lundénin historia

Yritystoiminnan pitkässä historiassa on koettu monta muutosta yrityskauppojen muodossa. Yksi näistä muutoksista oli, kun Juhani Lundénin poika Janne Lundén siirtyi sukupolvenvaihdoksen kautta vuonna 2005 jatkamaan perheyrityksen rakennustoimintaa. Janne Lundén toteutti lukuisten uudis- ja korjaushankkeiden lisäksi mm. Turun keskustassa historiallisen liiketalon KOP-Kolmion saneerauksen.

Janne Lundén myi liiketoimintayhtiön osakekannan Consti Oy:lle 2010 ja Janne Lundén jatkoi Consti Oy:n palveluksessa vuoteen 2012 asti. Veri veti kuitenkin takaisin yrittäjäksi ja yli 20 vuoden rakennusalan kokemuksen myötä Janne Lundén perusti rakennusalan toimiston, jonka hän ja hänen perheensä omistavat. Yritys tunnetaan nimellä Rakennustoimisto Lundén Oy ja yritys jatkaa Lundénien korkealaatuista ja asiakaslähtöistä rakennustoimintaa Turun, Tampereen ja pääkaupunkiseudun alueella.

Rakennustoimisto Lundén Oy on vakavarainen perheyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen yksilöllistä palvelua, oli sitten kyseessä korjausrakentamisesta tai uudiskohteiden rakentamisesta. Rakennustoimisto Lundén Oy:llä on RALA-pätevyys ja yhtiö on AAA –yritys.